Cover-afbeelding

Weer Apex-speler bij 100 Thieves

De Amerikaanse esportsorganisatie, 100 Thieves, lijkt heil te zien in Apex Legends, er wordt weer een speler gecontracteerd. 'Teenage' heeft zijn roots in H1Z1 en Overwatch.

Teenage is geen naam die meteen belletjes doet rinkelen bij de community, maar hij staat wel doodleuk op een gedeelde eerste plek qua kills in Apex Legends. Bovendien spreken andere statistieken in zijn voordeel, hij is 70e van de wereld op PC met meer dan 4500 kills met Wraith. Ook is hij 63e op de damage ranking en 159e qua headshots, zijn kill-record in één game is 41 wat hem een gedeelde eerste plek oplevert.

Als je H1Z1-fan bent of Overwatch graag volgt, ken je Teenage wellicht al langer. Hij maakte furore met Widowmaker en werd de nummer één ter wereld op die hero.

Na het nieuws dat 'Gigz' bij 100 Thieves onder contract kwam te staan heeft de organisatie snel wéér toegeslagen. Met twee man in het Apex-roster is er nog één speler nodig om een squad te kunnen presenteren, bovendien zijn beide gamers ook gehaald als content creator voor het team.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.