Cover-afbeelding

100 Thieves dropt Apex Legendsteam na twijfel over competitie

100 Thieves heeft besloten om zich voortijdig terug te trekken uit een potentiële Apex Legendscompetitie. De grootste esportsorganisatie van de VS dropt het team.

Apex down

Door de populariteit rondom de launch van Apex Legends waren esportsorganisaties er als de kippen bij om teams te presenteren voor een komende competitie in de battle royale van Respawn Entertainment. 100 Thieves is nu de eerste die het team ontmantelt wegens mogelijk geen competitieve scene.

Connor ‘Gigz’ White, Justin ‘Teenage’ Phipps en Isiaih ‘Lifted’ Slowik werden in februari gepresenteerd als competitieve squad, maar er is nog geen enkel bericht over een esportscompetitie. Ze namen wel deel aan toernooien waar er vaak matig werd gepresteerd.

100 Thieves is niet de enige organisatie die niet verder gaat met hun Apex Legendsroster, eerder nam Cloud9 al afscheid van hun team en Immortals volgde dat voorbeeld ook.

Lees hier alles over het Iron Crown Event en check ook de hints waarom de community denkt dat de nieuwe legend Crypto een mêlee specialist wordt.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.