Cover-afbeelding

SK Gaming wil iedereen verrassen in LEC

SK Gaming is een tijdlang van de competitieve LoL-scene verdwenen maar maakt komend seizoen zijn terugkeer. In 2014 en 2015 wist het team nog de reguliere competitie te winnen.

Die terugkeer is niet zonder ambitie als we de staf en spelers moeten geloven. Tegen dotesports vertelt Alexander Müller, de manager van SK Gaming: “We waren nog niet klaar met League of Legends en bij deze terugkeer zal ons team iedereen verrassen.”

Afbeelding voor artikel SK Gaming wil iedereen verrassen in LEC

Het gloednieuwe roster van de oude organisatie is redelijk onbekend omdat het volledig uit talenten bestaat. De zogenaamde 'rookies' worden begeleid door Sheepy, die indruk maakte toen hij bij Unicorns of Love werkte in een gelijkaardig scenario. Daar begeleidde hij onder meer PowerOfEvil en Hylissang.

Afbeelding voor artikel SK Gaming wil iedereen verrassen in LEC

De bekendste speler in het team is echter de Koreaan Choi 'Pirean' Jun-Sik, die vorig seizoen nog bij SK Telecom T1 speelde. Hij is een ervaren midlaner die de rust in zo een jong team moet zien te bewaren.

Vrijdag 18 januari gaat de LEC van start, wij zetten de eerste speeldag voor je op een rijtje. Bovendien denken wij dat de competitie razendspannend wordt, lees hier waarom. Kijk ook welke spelers je volgens ons in de gaten moet houden.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1095 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.