Cover-afbeelding

Counter-Strike: Global Offensive: FaZe Clan stuurt stand-ins naar IEM Sydney

De CS:GO-spelers van FaZe Clan hadden problemen met de visa voor Australië waardoor de organisatie genoodzaakt is om stand-ins naar het IEM Sydney te sturen.

De organisatie heeft bevestigd dat er twee stand-ins worden gestuurd naar Australië voor de Intel Extreme Masters in Sydney. Dat is omdat Dauren ‘AdreN’ Kystaubayev en Nikola ‘NiKo’ Kovač problemen hadden om hun visa op tijd in orde te krijgen voor het toernooi. FaZe heeft besloten om twee stand-ins te sturen, dat zijn Janko ‘YNk’ Paunović en Karlo ‘USTILO’ Pivac.

FaZe Clan verloor nog geen enkele game sinds de opening van de BLAST Pro Series in Miami tegen Team Liquid. Toch wordt die winnende selectie nu opgebroken wegens onvoorziene problemen, de vraag is of het team daar mee om kan gaan en succesvol kan blijven.

Afbeelding voor artikel Counter-Strike: Global Offensive: FaZe Clan stuurt stand-ins naar IEM Sydney

Het is niet voor het eerst dat coach Ynk invalt voor een van zijn spelers, tijdens de StarSeries i-League Season 7 deed hij dat ook al om GuardiaN te vervangen. Bovendien is het voorlopig een tijdelijke oplossing, we gaan er van uit dat de visa-problemen worden opgelost voordat het team ver komt in het prestigieuze toernooi. IEM Sydney begint vandaag.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.