Contracten van Khan en Bdd lopen af

Kim 'Khan' Dong-ha en Gwak 'Bdd' Bo-seong stappen ook op bij het Koreaanse Kingzone DragonX, dat gebeurt daags na het nieuws dat Peanut, Pray en GorillA hun koffers pakten.

De toplaner Khan en midlaner Bdd zijn echter nog niet helemaal weg bij de organisatie. Volgens het Koreaanse fomos zijn beide esporters nog aan het onderhandelen over een eventuele verlenging van de contracten.

Khan kwam in 2017 bij het omgedoopte Longzhu Gaming, Bdd kwam toen ook bij de selectie maar zat de hele split op de bank.

Toen Moon 'Cuzz' Woo-chan werd getekend als nieuwe jungler ging Kingzone DragonX als een raket, de komende twee LCK-splits werden gewonnen. Het was pas dit jaar dat het team wat terugzakte, het Mid Season Invitational kenmerkte die ommekeer.

League of Legends Worlds 2018 werd vervolgens niet gehaald door Kingzone, er werd in de kwartfinale verloren van de Afreeca Freecs die wel naar Worlds afreisden.

Kingzone DragonX is duidelijk aan het nadenken over het komende seizoen, drie sterkhouders verlieten het team al , maar er zijn nog geen vervangers aangekondigd. Ook in Europa wordt er geschoven met de rosters, sOAZ is hard op weg naar Misfits .

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke879 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.