Cover-afbeelding

Astralis is een jaar lang nummer één geweest in CS:GO

De Deense esportsorganisatie Astralis staat al een jaar lang eerste in de CS:GO World Ranking, daarmee bevestigt het zijn dominantie in Valves shooter.

Astralis staat nu een jaar lang eerste in de Counter-Strike: Global Offensive World Rankings van HLTV, dat is een bevestiging van de dominantie die het team tentoon heeft gesteld in het afgelopen jaar. Zo wisten de Denen de grootste toernooien te winnen, waaronder ESL One in Katowice, en geen enkel ander team kwam in de buurt van Astralis.

Afbeelding voor artikel Astralis is een jaar lang nummer één geweest in CS:GO

Aan het begin van het seizoen werden nog vraagtekens gezet bij de nieuwe toevoegingen aan het roster in de vorm van Emil 'Magisk' Reif. Hij verving Markus 'Kjaerbye' Kjærbye en dat bleek een gouden greep te zijn. Meteen werd er gewonnen op het DreamHack Masters-toernooi in Marseille en vanaf daar was de Astralis-motor opgewarmd, in de afgelopen 22 toernooien liep het team weg met 15 titels.

Afbeelding voor artikel Astralis is een jaar lang nummer één geweest in CS:GO

In 2019 zal Astralis die trend verder willen zetten en alhoewel er nog verloren werd in de BLAST Series in Miami, zal dat gebruikt worden om niet gemakzuchtig te worden en dit seizoen winnend door te komen. Lees hier alles over Vertigo in de competitieve map-poule en check ook alle deelnemers van het Dutch Championship CS:GO.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.