Apex Legends: Esportsteams zijn op zoek naar professionele spelers

Het lijkt erop dat Apex Legends een serieuze esports kan gaan worden. Er zijn meerdere professionele esports-organisaties op zoek naar spelers die voor die teams uit willen komen.

Grote teams als Fnatic , G2 Esports , 100 Thieves en Team SoloMid laten weten dat ze op zoek zijn naar spelers die uit willen komen voor de teams. De teams zien een nieuwe esport duidelijk wel zitten, maar Respawn Entertainment blijft opvallend stil rondom de game.

Op dit moment is het namelijk niet bekend of de ontwikkelaar, of uitgever EA, esportsplannen heeft voor Apex Legends. We weten wel dat de game ontzettend populair is. Er is al een Twitch Rivals toernooi geweest. Daar ging het team van Ninja er met de winst vandoor . Dat kwam voornamelijk door het goede spel van Dizzy.

Binnenkort wordt er mogelijk een solo en duo modus in de game toegevoegd. Inmiddels wordt de game door meer dan 25 miljoen spelers gespeeld . Het is nog afwachten of de game cross-play gaat worden en hier kun je lezen wat wij denken dat de esportstoekomst van Apex Legends is.

  • Sven Rietkerk

    Sven Rietkerk397 artikelen

    Ademt games en heeft een obsessieve interesse in League of Legends. Speelt daarnaast dagelijks Hearthstone.