Amerikaanse Immortals breidt uit naar Brazilië

Immortals zet samen met Ubisoft een Rainbow Six Siege-team op in Brazilië. Dat is de eerste uitbreiding van een esportsteam uit de Noord Amerikaanse competitie naar de Latijns Amerikaanse.

Immortals heeft de selectie van het ontbonden KRK E-Sports gecontracteerd als deel van een deal tussen ontwikkelaar Ubisoft en de Amerikanen. Het team zal het hoofdkantoor in Sao Paolo, Brazilië hebben van waaruit er getraind en gespeeld wordt.

De samenwerking wordt bekroond met in-game-items die aan Immortals gerelateerd zijn, een charm en een skin voor je wapen. Het team gaat spelen op Razer-gear aangezien er tussen dat bedrijf en Immortals een samenwerking is.

Bertrand Chaverot, Managing Director van Ubisoft Latin America is alvast enthousiast: “We bereiden ons voor op de Rainbow Six Pro League die in Brazilië wordt gehouden. Het is dan ook spannend om samen te gaan werken met Immortals. We willen een identiteit creëren dat elke Braziliaanse esportsfan zal aanspreken. De samenwerking is alvast veelbelovend voor het aankomende seizoen”.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke978 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.