Alweer gedoe in de OWL voor Boston Uprising

Nog meer drama in de Amerikaanse Overwatch League, de coach van Boston Uprising verruilt zijn team voor San Francisco dat daarvoor wel hun eigen coach ontslaat.

Park 'Crusty' Dae-hee heeft Boston Uprising verlaten als hoofdcoach van het team. De trainer heeft wel meteen een nieuwe baan, namelijk bij de rivaal San Francisco Shock die daarvoor wel eerst hun eigen coach moesten ontslaan.

De redenering achter het besluit van Boston was dat er een verversing nodig was in de manier van coachen. Ookal staat het sterke Overwatch-team goed te boek na een lange reeks overwinningen is er toch besloten om de samenwerking met Crusty stop te zetten. Het is niet het eerste gekke nieuws uit Boston nadat ze eerder dit seizoen al hun DPS-speler Jonathan "DreamKazper" Sanchez kwijtraakten na beschuldiging van sexueel misbruik.

Het team wist op sensationele wijze aan te tonen dat het niet onder de indruk was van dit verlies door in seizoen drie alles te winnen. Pas toen het er echt op aan kwam, in de finale, kon het team niet doorpakken en werd er verloren van New York Excelsior.

Vlak voor het begin van stage 4, de laatste fase van het Overwatch-seizoen, moet Boston zien af te rekenen met Philadelphia Fusion terwijl San Francisco Shock het tegen de Los Angeles Gladiators opneemt.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke781 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.