De nieuwste artikelen over Teams

Counter-Strike: Global Offensive: FaZe Clan stuurt stand-ins naar IEM Sydney

De CS:GO-spelers van FaZe Clan hadden problemen met de visa voor Australië waardoor de organisatie genoodzaakt is om stand-ins naar het IEM Sydney te sturen.

Apex Legends: Cloud9 tekent een Braziliaans team

Cloud9 is een van de grootste en bekendste esportsorganisaties en is net in de competitieve scene van Apex Legends gestapt met een Braziliaans roster.

Astralis is een jaar lang nummer één geweest in CS:GO

De Deense esportsorganisatie Astralis staat al een jaar lang eerste in de CS:GO World Ranking, daarmee bevestigt het zijn dominantie in Valves shooter.

Defusekids staat tweede in Group B van EU Masters

Defusekids maakt deel uit van de EU Masters League of Legends die gisterenavond van start is gegaan, in de eerste ronde werd verloren van MAD Lions.

Cloud9 heeft een nieuw shirt uitgebracht voor 2019

Het traditionele blauw van Cloud9 is niet meer, de shirts zijn vanaf dit jaar zwart en wit.

Sentinels tekent Apex Legendssquad voor esports

Weer een Apex Legendsteam dat onder contract staat bij een esportsorganisatie, ditmaal is het Sentinels dat drie spelers contracteerd.

Cloud9 tekent Apex Legends-roster voor esports

Cloud9 heeft een Apex Legends-roster gecontracteerd voor komende competities, de Noord-Amerikaanse organisatie heeft vier man in de selectie.

Mousesports is mogelijk in gesprek met coach Rejin

Mousesports is naar verluid in gesprek met Allan 'Rejin' Petersen om de nieuwe hoofdcoach te worden van het CS:GO-team.

Mousesports kondigt nieuw roster aan met ChrisJ

Mousesports heeft het nieuwe Counter-Strike: Global Offensive-roster aangekondigd via Twitter en dit zijn de nieuwe teamgenoten van Nederlander ChrisJ.

Ninja's in Pyjamas halen bekende terug naar CS:GO-roster

William 'draken' Sundin maakt tijdelijk de overstap naar Ninja's in Pyjamas om Dennis 'dennis' Edman te vervangen in het Counter-Strike: Global Offensive-roster.

ChrisJ krijgt mogelijk nieuwe teamgenoten bij Mousesports

Mousesports gaat naar verluid drie nieuwe spelers benaderen die samen met de Nederlander Chris 'ChrisJ' de Jong CS:GO moeten spelen.

Weer Apex-speler bij 100 Thieves

De Amerikaanse esportsorganisatie, 100 Thieves, lijkt heil te zien in Apex Legends, er wordt weer een speler gecontracteerd. 'Teenage' heeft zijn roots in H1Z1 en Overwatch.

Pagina 1 van 23