Cover-afbeelding

Rasmus 'Winther' Caps verlaat Fnatic

Rasmus 'Winther' Caps verlaat het Europese League of Legendsteam, Fnatic en gaat bij G2 esports verder als midlaner. De achttienjarige Deen speelde sinds de Spring Split van 2017 bij Fnatic en kende een uitstekende periode bij de Europese kampioen.

In een officieel statement via de sociale mediakanalen van Fnatic wordt de midlaner bedankt “Jij hebt ons de Fnatic-speelstijl helpen te ontwikkelen”.

De geruchten gonzden al langer door de wandelgangen nadat een mogelijke ruil tussen Fnatic's Caps en G2's Luka 'Perkz' Perković aan het licht kwam. De ruil is echter nog niet bevestigd en dat leidt tot speculatie over de nieuwe rol van Perkz, die door vriend en vijand als een van de beste midlaners uit de EU LCS wordt beschouwd. De Kroaat zou de midlane gaan verruilen voor de ADC-rol en naar de botlane verkassen. G2 bevestigde echter nog geen enkel nieuws, dus weten we op dit moment alleen zeker dat Caps weggaat bij Fnatic.

Afbeelding voor artikel Rasmus 'Winther' Caps verlaat Fnatic

Meermaals werd Caps vergeleken met Faker, algemeen beschouwd als de beste League of Legendsspeler ter wereld. Hij haalde met Fnatic de finale van de afgelopen Worlds 2018 in Zuid-Korea waar Fnatic de duimen moesten leggen voor Invictus Gaming.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1073 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.