Cover-afbeelding

LEC: Spelers om in de gaten te houden

Perkz, Mowgli en Bwipo zij onze 'players to watch' voor het komende seizoen LEC.

Luka ‘Perkz’ Perković

Afbeelding voor artikel LEC: Spelers om in de gaten te houden

Luka ‘Perkz’ Perković is een 20-jarige jongen uit Kroatië die we vooral kennen als midlaner van G2 Esports. Door de komst van Caps, wellicht de beste midlaner van Europa, is de Kroaat doorgeschoven naar de ADC-rol. Dat is echter niet zo een probleem aangezien hij de Marksman-rol mainde voordat hij midlaner werd. We zijn benieuwd of Perkz ons in de botlane net zo kan verrassen als vorig seizoen in de midlane.

Lee ‘Mowgli’ Jae-ha

Afbeelding voor artikel LEC: Spelers om in de gaten te houden

Lee ‘Mowgli’ Jae-ha speelde lang voor het Koreaansre Afreeca Freecs in de LCK.Afgelopen november besloot hij de sterkste League of Legendscompetitie ter wereld te verruilen voor Europa. Hij tekende bij Team Vitality en de jonge jungler kan zich ontplooien tot één van de betere junglers in de LEC, hij zal daarvoor de strijd aangaan met onder meer Jankos en Broxah.

Gabriël ‘Bwipo’ Rau

Afbeelding voor artikel LEC: Spelers om in de gaten te houden

Gabriël ‘Bwipo’ Rau de Belg, die we nog goed kennen van zijn tijd bij mCon esports, staat dit seizoen alleen in de toplane. Dat gebeurde nadat sOAZ besloot om Fnatic te verlaten voor Misfits Gaming. Afgelopen seizoen wist Bwipo de 'Rookie of the Year'-award te winnen, daarom zijn we razendbenieuwd wat dit supertalent teweeg kan brengen in de Spring Split.

Op 18 januari gaat de LEC van start, wij deden al een voorbeschouwing.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1107 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.