Cover-afbeelding

CS:GO: Chris 'ChrisJ' de Jong krijgt documentaire over esports

Mousesports' Chris 'ChrisJ' de Jong krijgt een documentaire over zijn leven als esporter voor het Counter-Strike: Global Offensive-team van zijn organisatie.

Volgens RTVNoord wordt er een documentaire gemaakt over ChrisJ door het Groningse reclamebureau BLKSM, die moet een licht werpen op esports voor de traditionele media. Chris de Jong speelt voor Mousesports en is een van de vaste gasten op grote CS:GO-toernooien. Reden genoeg om een tijdlang gevolgd te worden met de camera.

Afbeelding voor artikel CS:GO: Chris 'ChrisJ' de Jong krijgt documentaire over esports

De documentaire zou volgens het artikel klaar zijn eind dit jaar en ChrisJ zegt zelf dat hij hoopt te kunnen laten zien dat het normaler wordt om een gamer te zijn. Hij bevestigd ook nog even blij te zijn met waar hij nu zit en wat hij nu doet: “Ik ben er superblij mee. Ik kan me niets voorstellen wat ik liever zou doen”

De komende documentaire past in een reeks van andere projecten rondom esports die uitgebracht zijn, zo kan je kijken naar de Rainbow 6: Siege docu "To win it all" of check je kan de Hearthstone-docu checken die exclusief bij ons werd uitgebracht: "Zet alles op het spel"

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.