De nieuwste artikelen over Players

Interview: Nederlandse esporter Petra Stoker op IEM Katowice

Petra 'Petra' Stoker is een Nederlandse Counter-Strike-speelster die voor Besiktas Esports speelt in het vrouwenteam. Wij mochten haar spreken op IEM Katowice waar ze deelnam aan de competitie.

Hearthstone documentaire "Zet alles op het spel"

In "Zet alles op het spel" duikt Wouter Hoes de esportswereld van Hearthstone in. In 60 dagen stoomt hij zichzelf klaar om mee te doen aan Frag-o-matic, met alle gevolgen van dien. Bekijk hier de documentaire waarin hij di...

100 Thieves tekent eerste Apex Legends-speler

Connor 'Gigz' White is de eerste Apex Legends-speler die bij 100 Thieves onder contract komt te staan, wie gaan hem vergezellen in het driemans-roster?

Reinforce mogelijk terug naar Overwatch League

Van speler naar caster en weer terug, dat lijkt het pad dat Reinforce gaat bewandelen. Jonathan Larsson hint op een terugkeer als speler voor seizoen twee.

Column: Vrouwen in een mannenwereld

Elke week schrijven wij een column over een bedenking, ontwikkeling of iets enorm gaafs uit de esportswereld, deze week hebben we het over de vrouwen in esports en hun rol in de scene.

TSM Myth wil belangenbehartigers voor gamers

De professionele Fortnite-speler, Myth, wil een soort vakbonden voor esporters na problemen met de competities van Epic Games.

Het pad van een succesvolle esporter

Het pad van een esporter is niet altijd even fijn of rooskleurig als wordt gedacht. Het is niet zomaar een spelletje spelen en daar geld voor krijgen. Er gaat veel training in zitten, veel discipline.

LEC: Spelers om in de gaten te houden

Perkz, Mowgli en Bwipo zij onze 'players to watch' voor het komende seizoen LEC.

Highdistortion en Ninja strijden om 100k kills

De Fortnite streamers zijn allebei nog in de race om als eerste 100.000 kills te halen.

Rocket League en een turbulente transferperiode

Grote namen veranderen van team wat 2019 nu al een knotsgek jaar maakt. Nieuwkomers en transfers schudden de Rocket League competitie door elkaar.

Wat is de Ellie controverse in Overwatch

Overwatch heeft te maken gehad met controverse in hun community. Het nepaccount 'Ellie' is ontmaskerd en heeft zich onttrokken aan het publiek.

Spelerswissels in League of Legends Championship deel één

Na een turbulent 2018 én een gloednieuwe competitie, de LEC, hebben we een paar opmerkelijke transfers gezien tussen de topteams.

Pagina 1 van 11