De nieuwste artikelen over Players

Overwatch League: All Stars-selectie bekendgemaakt

De All Star Game van de Overwatch League is nabij en Blizzard maakte alle deelnemers bekend, deze twaalf spelers zullen het onder elkaar gaan uitvechten voor de eer.

Fortnite Collegiate-kampioensduo uit kritiek op Epic Games

Het winnende duo van de Fortnite Collegiate Championship heeft kritiek op Epic games geuit na afloop van de competitie.

Fortnite-speler beschuldigd van valsspelen op World Cup

Het afgelopen weekend was niet alleen Koningsdag, ook het derde kwalificatieweekend voor de Fortnite World Cup werd gespeeld. XXiF van Rise of Nation wordt nu beschuldigd van cheaten.

Fortnite-pro wordt uit team gezet na valsspelen World Cup Qualifier

De Professionele Fortnite-speler Jonathan ‘JonnyK’ Kosmala is uit Team Kaliber gezet wegens valsspelen tijdens een Fortnite World Cup Qualifier.

“Fortnite is bezig om de nieuwe H1Z1 te worden”, zegt Ninja op stream

Tyler 'Ninja' Blevins heeft zijn zorgen geuit over de toekomst van Fortnite, op zijn stream zei hij dat hij bang is dat het de nieuwe H1Z1 wordt, en dat is niet positief.

“Fortnite-spelers op console plaatsen zich nooit voor de World Cup”- Liquid Chap

Ryan 'Chap' Chaplo, Fortnite-speler van Team Liquid, heeft zich uitgelaten over de Fortnite World Cup en was nadrukkelijk ontevreden over de PC en console-verschillen.

Counter-Strike: Global Offensive: S1mple reageert op Vertigo in de map poule

CS:GO heeft Vertigo in de competitive map poule geroteerd en krijgt daar veel kritiek op, volgens S1mple van Natus Vincere moeten pros zich niet aanstellen.

Interview: Nederlandse esporter Petra Stoker op IEM Katowice

Petra 'Petra' Stoker is een Nederlandse Counter-Strike-speelster die voor Besiktas Esports speelt in het vrouwenteam. Wij mochten haar spreken op IEM Katowice waar ze deelnam aan de competitie.

Hearthstone documentaire "Zet alles op het spel"

In "Zet alles op het spel" duikt Wouter Hoes de esportswereld van Hearthstone in. In 60 dagen stoomt hij zichzelf klaar om mee te doen aan Frag-o-matic, met alle gevolgen van dien. Bekijk hier de documentaire waarin hij di...

100 Thieves tekent eerste Apex Legends-speler

Connor 'Gigz' White is de eerste Apex Legends-speler die bij 100 Thieves onder contract komt te staan, wie gaan hem vergezellen in het driemans-roster?

Reinforce mogelijk terug naar Overwatch League

Van speler naar caster en weer terug, dat lijkt het pad dat Reinforce gaat bewandelen. Jonathan Larsson hint op een terugkeer als speler voor seizoen twee.

Column: Vrouwen in een mannenwereld

Elke week schrijven wij een column over een bedenking, ontwikkeling of iets enorm gaafs uit de esportswereld, deze week hebben we het over de vrouwen in esports en hun rol in de scene.

Pagina 1 van 12