De nieuwste artikelen over Guides

Hearthstone Rise of Shadows: Razendsnel klimmen met Secret Pally

De Hearthstone Rise of Shadows-uitbreiding is afgelopen week uitgebracht en wij hebben dit Secret Paladin-deck gebruikt om snel te klimmen in de ranks.

Apex Legends: zo speel je Octane

Apex Legends is afgelopen week begonnen met seizoen één, Wild Frontier. Daar hoort uiteraard een nieuwe legend bij, Octane is snel en misschien wel de leukste legend om te spelen.

Rainbow 6: Siege Operation Burnt Horizon is verfrissend

Rainbow 6: Siege heeft een week geleden het eerste seizoen van jaar 4 uitgebracht en wat ons betreft smaakt het naar meer, de operators zijn goed én er wordt aan nieuwkomers gedacht.

Apex Legends kan esports domineren

Apex Legends is nog geen kwart jaar oud of het neemt de gamemarkt al razendsnel over, échte competitie is er nog niet, volgens ons kunnen deze elementen een competitieve scene bevorderen.

Apex Legends: Zo speel je elke Legend

Apex Legends heeft de gameïndustrie overgenomen en groeit snel uit tot een klassieker. Je wil natuurlijk wel winnen en wij helpen je met tips per personage.

Zed midlane guide seizoen 9

De Assassin duikt op uit de schaduw en is de nachtmerrie voor elk squishy doelwit, op de huidige patch hoort Zed thuis in de top tier voor de midlane.

Yorick toplane is altijd twee tegen één

League of Legends seizoen 9 heeft de meta flink door elkaar geschud, Yorick is weer een enorm sterke toplaner.

Apex Legends: Tips en tricks die jij nodig hebt

Respawn Entertainment heeft een hit te pakken met Apex Legends, maar wat moet je echt weten om beter te worden? Wij zetten vijf broodnodige tips voor je op een rijtje.

Apex Legends: Classes en hoe ze te spelen

De release van Respawn Entertainment's Apex Legends is ongelooflijk goed gegaan, met spelersaantallen die alle records verbreken lijkt de interesse van de community gewekt te zijn. Maar spelen en winnen zijn verschillende ...

Welke champs speel je top in seizoen 9

De laatste League of Legends patch was ingrijpend voor een paar sterke champions uit seizoen 8, zo werden Irelia, Aatrox én Akali generfd. Wat moet je nu spelen in de toplane?

Mecha'thun is dé keuze voor Druid decks

Hearthstone's nieuwste uitbreiding is lang genoeg uit om de meta gevormd te zien hebben, maar hoe klim jij zelf het beste naar de top? Mecha'thun Druid is daar een goede optie voor.

Xin Zhao blijft ongekend sterk in seizoen 9

Het nieuwe ranked-seizoen is nog maar net van start gegaan en dé manier om te klimmen, is Xin Zhao jungle.

Pagina 1 van 6