De nieuwste artikelen over Guides

Aluneth Mage is hét off-meta deck om mee te klimmen

Rastakhan's Rumble heeft een enorme verschuiving in de meta met zich meegebracht, de Mage class is er sterker uit gekomen. Decks als de Odd Mage of de Big Spell Mage zijn erg populair, wij geven je een alternatief.

Fortnite: Infinity Blade voor een Victory Royale

Nu de Infinity Blade beschikbaar is in Fortnite, hebben wij tips en tricks zodat jij dit weekend een aantal Victory Royales naar binnen kan slepen.

Super Smash Bros. Ultimate: tips van een pro

Super Smash Bros. Ultimate is behalve een leuke fighter ook een serieuze esport. Amsah is Nederlands beste Smasher en geeft een aantal tips om het ver te schoppen in de game.

Spellhunter Zul'jin is dé manier om te klimmen

Rastakhan's Rumble is uit en wij hebben een alvast een leuke strategie ontdekt, de Spellhunter met Zul'jin.

Sterkste melee-fighters Smash Bros. Ultimate

Een iconische fighter gaat zijn debuut maken op de Nintendo Switch, Smash Bros. Utlimate is echter meer dan een party game. Er worden serieuze competities gehouden in de beat 'em up van Nintendo, wij zetten drie sterke mel...

Rainbow Six: Siege beginner tips

Je hebt competitieve games van Rainbow Six Siege gezien wil net zo spelen als die guys? Geduld is een schone zaak als het gaat om FPS en oefening baart kunst. Wij zetten onze Rainbow Six: Siege beginner tips op een rijtje.

Speel Jhin met Dark Harvest en finish 'em all

Dark Harvest Jhin, voordat de runes aan een kleine wijziging onderhevig waren werd de Marksman al gespeeld met de Domination Tree. Uiteraard kan je hem, zoals gebruikelijk voor ADC's, met de Precision Tree spelen, maar van...

Drie manieren om runes te misbruiken in preseason

Preseason is de tijd waar je alles kan uitproberen op League of Legends. Champions die je nog nooit speelde, nieuwe item-builds en ook andere runepages. Wij hebben drie leuke strategieën voor je opgesomd.

Speel Jax top of in de jungle en domineer

Elke week geven wij je een tip om de solo queue door te komen, deze week: Jax, Grandmaster at Arms. Nog nooit gespeeld? Gebruik het pre-season om te oefenen met deze powerhouse die je zowel als carry of als bruiser kan spe...

Ontmoet Nomad en Kaid als nieuwste R6 Operators

Het is nu bijna een week geleden sinds Wind Bastion is onthuld. De uitbreiding heeft twee operatoren en een gloednieuwe map toegevoegd aan Rainbow Six. En dan moeten er natuurlijk tips worden gegeven voor Wind Bastion.

Zo speel je Neeko, the Curious Chameleon

In aanloop naar het nieuwe seizoen maakte Riot Games een nieuwe champion bekend voor League of Legends. Neeko, the Curious Chameleon heeft een leuk, nieuw gameplaymechanisme dat haar toestaat om zich in een teamgenoot te v...

Speel Thresh als Support vanwege zijn haak

Elke week geven wij je een tip om die solo queue door te komen, deze week de support uit je dromen: Thresh.

Pagina 1 van 5