Cover-afbeelding

Van Wolfswinkel en de Jong in TOTW 21

Het eenentwintigste Team of the Week is uitgebracht en er zijn een paar prachtige kaarten zoals Ronaldo en Higuain. Er zijn twee Nederlanders in de selectie, Ricky van Wolfswinkel en Luuk de Jong.

Luuk de Jong werd beloond voor zijn spel bij PSV en kreeg een 82-rated kaart, zijn schieten schiet er bovenuit met een rating van 81. Van Wolfswinkel speelt ondertussen bij FC Basel in Zwitserland, zijn kaart heeft een rating van 80.

Afbeelding voor artikel Van Wolfswinkel en de Jong in TOTW 21

Buiten de twee Nederlanders zitten er échte topspelers bij dit TOTW, zo kan je een Cristiano Ronaldo van 95 packen. Met drie stats boven de 90 en alleen zijn verdedigende waarde onder de 80, is dit verreweg de beste speler in dit team. Ronaldo wordt echter vergezeld door twee andere superaanvallers, Gonzalo Higuain maakte meteen indruk bij Chelsea, waar hij deze winter nog heen ging. Een Premier League-spits van 89 overall is meestal wel in trek bij Ultimate Team-spelers.

Ten slotte mag Sergio Aguero zich ook bij dit 21e TOTW scharen, de Argentijnse spits van Manchester City is snel, dribbelt makkelijk en schiet uitmuntend.

Afbeelding voor artikel Van Wolfswinkel en de Jong in TOTW 21

De overige spelers in deze editie van het Team of the Week zijn ook niet verkeerd, vooral Koulibaly als CB springt in het oog. De Napoli-centrumverdediger is 90 overall met 75 snelheid, 91 verdedigen en 90 fysiek. Andere toppers zijn onder meer Cesc Fabregas (86), Gianluigi Donnarumma (87), Shinji Kagawa (85) en Julian Brandt (84).

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1095 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.