Cover-afbeelding

Van Dijk bij het FIFA 19 Team of the Year

EA heeft de elf beste spelers, volgens de community, bekendgemaakt in het Team of the Year. Van Dijk staat centraal achterin naast Sergio Ramos.

Zoals gebruikelijk is het FIFA Ultimate Team TOTY uitgebracht, na een stemronde waarbij mensen uit de community hun voorkeur konden uiten, is de basiself nu bekend. Check hier welke spelers kansmaakten.

Afbeelding voor artikel Van Dijk bij het FIFA 19 Team of the Year

Als doelman mag David De Gea opdraven, de 'goalie' van Manchester United heeft misschien als enige een topseizoen gehad onder Mourinho. Bovendien staan zijn soms katachtige reddingen nog op ons netvlies gebrand.

Degelijke defensie

In de verdediging staat Virgil Van Dijk samen met Sergio Ramos in het hart. Van Dijk kende inderdaad een stormachtig jaar bij Liverpool, waar hij uit kon groeien tot één van de beste verdedigers van de Premier League. Ramos is een vaste waarde in het TOTY.

Afbeelding voor artikel Van Dijk bij het FIFA 19 Team of the Year

Varane en Marcelo maken de defensie compleet als respectievelijke links- en rechtsbacks waardoor Van Dijk de enige niet-Real Madridspeler is achterin.

Magistrale middenvelders

Op het middenveld mogen Kevin De Bruyne, N'Golo Kanté en Luca Modric ten tonele verschijnen. Modric heeft een prachtig jaar achter de rug met als toppunt de finale van het wereldkampioenschap tegen de Fransen. Bovendien won de Kroaat begin december nog de Gouden Bal, een plekje in dit TOTY misstaat dan ook niet.

Afbeelding voor artikel Van Dijk bij het FIFA 19 Team of the Year

Bekende aanvallers

In de aanval zien we weer twee bekende gezichten, Cristiano Ronaldo en Lionel Messi staan voorin. De derde man mag het afgelopen jaar ook als een geslaagd debuut beschouwen, Kylian Mbappé heeft zichzelf op grootse wijze voorgesteld aan de wereld.

Afbeelding voor artikel Van Dijk bij het FIFA 19 Team of the Year

Wie wil jij het liefste in je TOTY hebben?

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1073 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.