Cover-afbeelding

FIFA Ultimate Team Depay van Dijk en Wijnaldum MOTM-kaart

Man of the Match-kaarten in FIFA Ultimate Team voor Memphis Depay, Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum na 4-0 overwinning op Wit-Rusland.

Gisteren wist Nederland met 4-0 te winnen van Wit-Rusland voor de kwalificatie voor het Europees Kampioenschap. Doelpuntenmakers Memphis Depay, Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum werden beloond met Man of the Match-kaarten.

Twee goals én assists

Depay heeft een CF-kaart van 84 overall, slechts twee van zijn stats halen de 80 niet, en fysiek is daar ééntje van met 79. Hij blinkt uit in zijn snelheid 88 en dribbelen 84 wat van hem een prima speler maakt voor je Nederlandse of Ligue 1-team.

Dit bericht bekijken op Instagram Nederland heeft gisteren met 4-0 gewonnen van Wit-Rusland! Dit zijn de 3 doelpuntenmakers! 🦁🏆 Een bericht gedeeld door Officiële eDivisie account (@edivisie) op 22 Mrt 2019 om 6:35 (PDT)

In de defensie staat van Dijk, het lijkt bijna een gewoonte te worden om deze speler in bijzondere kaarten te zien verschijnen. Hij heeft droomstats voor een centrale verdediger met 87 verdedigen en 86 fysiek, zijn algemene rating is 88.

Ten slotte staat Georginio Wijnaldum centraal op het middenveld met 82-overall. Hij is een prima all-round-speler wiens stats allemaal rond de 75 hangen, hij blinkt uit in dribbelen 83 en zijn passing mag er ook wezen, 77.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1073 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.