Cover-afbeelding

Teamfight Tactics: Level 4 champions op PBE

Riot Games heeft level 4 champions op de Teamfight Tactics PBE geïntroduceerd, tot voor kort was level 3 het hoogst haalbare. Guardian Angel brengt daar verandering in.

Sterven en sterker terugkeren

Teamfight Tactics, de Auto Chess-game van Riot Games die in League of Legends zit, komt mogelijk snel met level 4 champions. Dat is nieuw omdat het maximale level tot voor kort op 3 stond, nu wordt er op de PBE geëxperimenteerd met de Guardian Angel en level 4 champs.

Auto Chess-games laten je identieke personages samenvoegen om betere versies ervan te krijgen. Je hebt drie identieke personages nodig voor een level 2-champ en drie level 2-champs zijn goed voor een level 3-champ. Het is dus niet zo eenvoudig om een bord te vullen met level 3-champs. Riot Games is echter aan het kijken of level 4-champs de moeite waard zijn.

Dat zou alleen kunnen met het gebruik van de Guardian Angel, dat item krijgt een extra effect naast het respawnen na dood. Je 'resurrected' personage is namelijk een level hoger dan voorheen. Het hoeft niet te worden uitgelegd dat level 4-champs een stuk sterker zijn op alle fronten.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.