Stage 4 op patch 1.22 en maar liefst 40 miljoen spelers

De laatste fase van de Overwatch League wordt gespeeld met de oude Hanzo, de populaire hero werd herwerkt omdat zijn Scatter-Arrow te sterk bleek. Het wordt echter als competitievervalsing gezien om de nieuwe Hanzo in fase 4 te gebruiken.

Zoals het hele seizoen blijft er op patch 1.22 gespeeld worden, dat bevestigde Nate Nanzer als hoofd van de competitie. Dat houdt ook in dat de nerf die Brigitte kreeg op haar Shield Bash nog niet wordt doorgevoerd.

“Het zou oneerlijk zijn om nu ineens op een nieuwe patch te gaan spelen, ookal is ons doel om de competitie op de meest recente versie van ons spel te houden.” Dat schrijft Nanzer in een tweet, “Bovendien vinden we dat een nieuwe of sterk herwerkte hero niet speelbaar is omdat de teams er nog niet mee hebben kunnen trainen”.

De OWL heeft grootse plannen voor het volgende seizoen. Na stage 4 en de finales wordt er gedacht aan een uitbreiding van de competitie.

Een mijlpaal

Er is wel goed nieuws voor Overwatch, met het nieuws dat de Aniversary-editie onderweg is heeft het spel de magische grens van 40 miljoen spelers. Dat is een enorm aantal voor een spel dat zijn tweede verjaardag nog moet vieren, de game-director Jeff Kaplan vertelde in een update van de ontwikkelaar wat er allemaal beschikbaar komt tijdens het nieuwste evenement.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke781 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.