Cover-afbeelding

Spear of Shojin is een must in de toplane

Eén van de nieuwe League of Legends items is de Spear of Shojin, op patch 9.3 werd Essence Reaver generfd waardoor er een nieuw item in de shop verscheen.

De Spear of Shojin is het laatsttoegevoegde item in de shop op de Rift, het heeft het effect dat Essence Reaver had, maar is nu voor melee-champions een goede keuze. De passive van dit item is namelijk ontzettend sterk, na je ulti heb je voor 6 seconden lang 50% attack speed én 20% cooldown op je basic abilities.

Afbeelding voor artikel Spear of Shojin is een must in de toplane

Het item zelf is ook prima, het geeft je 60 attack damage, 20% cooldown reduction en 250 health. Kortom, prima stats voor melee bruisers en zelfs assassins, voor Marksmen is dit item geen goede keuze meer omdat het je geen attack speed of crit chance geeft.

Het nadeel van de Spear of Shojin is dat het erg duur is met 3400 gold als prijs. De componenten van het item zijn een B.F. Sword, een Longsword met een Kindlegem. Door die hoge kost en een vreemd recept ervoor is het afwachten of het wapen veel speeltijd krijgt op Summoner's Rift, maar de passive is wel oersterk.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1107 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.