Rastakhan Rumble: alle kaarten bekend

De nieuwste uitbreiding van Blizzard's online kaartenspel, Hearthstone, komt bijna uit en alle kaarten zijn bekend.

In het thema van de vechtende trollen gaat de nieuwste Hearthstone-uitbreiding over enorme 'brawls' die door Rastakhan worden georganiseerd. Wij somden de nieuwe gameplaymechanics al even op, maar nu zijn alle kaarten bekendgemaakt.

Zoals gebruikelijk brengt Blizzard rond de feestdagen nieuwe kaarten naar de game, in dit geval worden er 135 kaarten toegevoegd. Naast het Overkill-mechanisme zijn er nog wat nieuwigheden aan de Rastakhan's Rumble-uitbreiding toegevoegd, Loa, Spirit en Champion-kaarten.

Loa-kaarten zijn legendarisch en gebaseerd op een dier, bovendien geven ze een class-eigen bonus. Per class heb je unieke Loa-kaarten om in je decks te verwerken. Spirit-kaarten geven extra sterke effecten wanneer ze in play zijn en Champion-kaarten kennen we al van vorige edities. Die vervangen je hero in-game met een nieuwe hero power en soms ook nieuwe stats.

Check de hele lijst hier , wij ontdekten al drie kaarten die volgens ons een game kunnen omgooien. Te beginnen met de Warlock-kaart: The Void Contract. Die kaart vernietigt de helft van elke speler zijn deck. Ook Mass Hysteria van de Priest lijkt een andere versie van Brawl en Hakkar the Soulflayer is een minion die een spell in beide decks schudt. Corrupted Blood maakt een einde aan de speler die als eerste zonder kaarten komt te zitten.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke989 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.