Cover-afbeelding

Patch 7.40 wordt morgen onthuld voor Fortnite

Patch 7.40 brengt een heleboel nieuwe content naar Fortnite, zoals de Crossbow en er worden aanpassingen gedaan aan de ziplines.

Op 13 februari gaat de nieuwste Fortnite-patch live, hoe laat dat precies gebeurt, weten we niet zeker. Wat we wel weten is dat er een boel nieuwe content in Epic Games' battle royale wordt gestopt, onder meer de nieuwe Infantry Rifle.

Afbeelding voor artikel Patch 7.40 wordt morgen onthuld voor Fortnite

Eén van de aanpassingen is voor de ziplines, de touwen die je snel van punt A naar B kunnen brengen. Er wordt al langer geklaagd dat de ziplines té makkelijk per ongeluk worden geactiveerd, dat wil Epic nu aanpassen.

Ten slotte komen de kruisbogen terug naar Fortnite, dat gebeurt op Valentijnsdag oftewel op 14 februari. Cupid's Crossbow is voor een tijdje uit de Vault gehaald, maar of de mechanics aangepast zijn weten we niet.

Dit bericht bekijken op Instagram @itscizzorz is not a fan of @fortnite 's planes 🛫 ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #plane #fortnite #faze #fazeclan #cizzorz #battleroyale #br Een bericht gedeeld door Dexerto.com (@dexerto) op 9 Feb 2019 om 12:27 (PST)

Goed nieuws dan voor Fortnite-fanaten, de Hand Cannon krijgt een kleine nerf en zal voortaan minder damage doen aan structuren, hij gaat van 150 naar 100 damage. De X-4 Stormwing, oftewel de vliegtuigen, zullen ook een nerf krijgen.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1107 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.