Cover-afbeelding

Overwatch: Verdien epic Baptiste-skin met Reunion Challenge

Overwatch-spelers kunnen een epic Baptiste-skin verdienen via de komende Baptiste Reunion Challenge. Je moet negen matches winnen om de skin te verkrijgen.

Jeff Kaplan, game director van Overwatch, vertelde dat er bij het kortverhaal van Baptiste, What You Left Behind, een mini-gamemode komt waar spelers een epic skin voor de support kunnen verdienen.

Afbeelding voor artikel Overwatch: Verdien epic Baptiste-skin met Reunion Challenge

Volgens bronnen lijkt de mode erg op de Ana Bastet en de D.Va Nano Cola-challenges, ook daar verdienden spelers zeldzame skins door potjes te winnen. De Baptiste Reunion Challenge biedt spelers de mogelijkheid op een epic skin te ontgrendelen door negen matches te winnen in Quick Play, competitive of één van de Arcade modes. We denken dat het evenement twee weken gaat duren omdat de andere evenementen ook zo lang waren.

Een officiële releasedatum maakte Blizzard nog niet bekend, maar komende week wordt patch 1.37 uitgebracht en de kans zit er dik in dat de Baptiste Reunion Challenge ook dan live gaat.

Er komt mogelijk een Overwatch 2 aan en Nate Nantzer is vertrokken bij de Overwatch League , San Francisco Shock wist het in de finale te winnen van Toronto Defiant en hier check je alle Anniversary-skins .

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.