Cover-afbeelding

Overwatch Storm Rising is het nieuwste evenement

Blizzard heeft voor Overwatch het nieuwe Storm Rising-evenement onthuld met een trailer, het evenement bevat een PvE Story Mission en heeft cosmetische items.

Storm Rising werd al geteased in de Havana-krant en heeft nu een echte trailer gekregen. Het gaat om een verhaalmissie in een PvE (Player versus Enemy)-mode waarbij spelers in de huid van Tracer, Genji, Winston of Mercy kruipen om het tegen Maximilien op te nemen.

Naast de tijdelijke gamemode zijn er 160 nieuwe cosmetische items te verdienen aan de hand van challenges maar natuurlijk ook via in-game aankopen. Bovendien worden er twee co-op-modes teruggebracht, Uprising en Retribution.

Afbeelding voor artikel Overwatch Storm Rising is het nieuwste evenement

Het evenement introduceert bovendien een nieuw personage, Sojourn, maar of dat een speelbaar personage wordt of slechts een randfiguur blijkt te zijn voor de verhaallijn is nog onduidelijk. In Storm Rising reis je af naar Cuba waar een rum-distilleerderij in de problemen is gekomen omdat het niet wilde verkopen aan een 'grote corporation'.

Het evenement gaat op 16 april van start en duurt tot 6 mei. Ondertussen lees je hier alles over de All Stars uit de Overwatch League.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.