Cover-afbeelding

Overwatch: Spelers willen dat Paris wordt aangepast

De nieuwste map die in Overwatch werd geïntroduceerd, Paris, moet volgens spelers aangepast worden. De chokepoints leiden tot frustratie bij menig Overwatch-fanaat.

Midden februari werd Paris in Overwatch gebracht en die groeide al snel uit tot een frustrerende spelervaring voor fans van de shooter. Het grootste probleem met de map zijn de chokepoints die volgens verschillende spelers te sterk zijn voor de verdedigende partijen.

Afbeelding voor artikel Overwatch: Spelers willen dat Paris wordt aangepast

Op Reddit klaagde Nozdogg er al uitgebreid over: “Ik speelde deze map nu al meer dan twintig keer en nooit heb ik me vermaakt. Van volledig afgeblokt te worden door bastion bunker composities tot zes minuten tegengehouden te worden op het tweede punt, ookal win je teamfights.” Het lijkt erop dat het ontwerp hevig in het voordeel is van de teams die de chokepoints kunnen controleren.

Afbeelding voor artikel Overwatch: Spelers willen dat Paris wordt aangepast

De consensus is dat het eerste chokepoint, Point A, te moeilijk is om door te breken. Er werd al gesuggereerd dat een alternatieve route een heleboel problemen zou oplossen. Toch zijn er andere spelers die vinden dat de map in zijn geheel weg moet uit de game omdat die niet te redden zou zijn.

Op 21 mei wordt Havana de nieuwe map die in Overwatch wordt gebracht, wellicht neemt dat iets van de frustratie weg.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.