Cover-afbeelding

Overwatch League Stage 2: San Francisco Shock wint finale van Vancouver Titans

De finale van de Overwatch League Stage 2 is gespeeld tussen San Francisco Shock en Vancouver Titans waarbij de eerste wist te winnen.

De Vancouver Titans domineerden tot dusver Stage One en Two van de Overwatch League, het team bestaat uit het volledige Koreaanse roster die eerst voor Runaway Contenders speelden. Net zoals in Stage One staat Vancouver Titans in de finale tegenover de San Francisco Shock.

Afbeelding voor artikel Overwatch League Stage 2: San Francisco Shock wint finale van Vancouver Titans

San Francisco verloor de finale van de vorige stage en kwam naar de finale om zich te revancheren tegen de Canadese organisatie. Het leek een gespeelde wedstrijd te zijn toen Shock met 2-0 voor wist te komen, maar de Titans knokten zich knap terug tot 2-2. Daarna was het echter San Francisco Shock 'all over' en de Titans wisten geen vuist te maken om de tweede periodetitel ook in de wacht te slepen.

Stage 2 heeft de San Francisco Shock dus gekroond tot winnaars van de tweede fase van de competitie, stage drie gaat op 6 juni van start. Voordat de competitie verder gaat wordt er een All Star Weekend gehouden waarbij de spelers op een ludieke manier kunnen spelen, de selecties zijn daar eerder al voor bekendgemaakt en bovendien stemde de community op de afgevaardigden.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.