Cover-afbeelding

Overwatch krijgt een sequel volgens bronnen bij Blizzard

Volgens bronnen dicht bij Blizzard Activision is een Overwatch 2 dichter bij dan we denken, het gerucht is dat de sequel tijdens BlizzCon wordt onthuld in november.

Het nieuws van een nieuwe Overwatch game komt na het bericht dat Blizzard Activision een first person shooter in het Starcraft-universum geannuleerd heeft. Dat zou meer mankracht vrijmaken om te werken aan Diablo 4 en Overwatch 2.

Afbeelding voor artikel Overwatch krijgt een sequel volgens bronnen bij Blizzard

Die twee titels moeten de grootste Blizzard-gerelateerde beurs succes opbrengen, vooral na het debacle van vorig jaar met Diablo Immortal. Volgens bronnen richt Overwatch 2 zich ook grotendeels op het PvE-aspect en zouden werknemers in het bedrijf de vergelijking al maken met Left 4 Dead.

Je kan nu trouwens nog genieten van het dubbele experience weekend dat tot 10 juni actief is en bovendien de laatste kans is om de Event-skins te bemachtigen tot de Summer Games in augustus. Jeff Kaplan, baas van Overwatch, beloofde al dat er meer content naar de game toe komt deze zomer, Overwatch wordt dus niet verlaten na dit nieuws.

Nate Nantzer is bovendien vertrokken bij de Overwatch League, San Francisco Shock wist het in de finale te winnen van Toronto Defiant en hier check je alle Anniversary-skins.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.