Cover-afbeelding

Overwatch: Verdien extra OWL Tokens tijdens All Star Event

Fans van de Overwatch League kunnen tijdens het All Star Weekend extra OWL Tokens verdienen, daarmee kan je de speciale All Star-skins vrijspelen.

Afgelopen jaar kwamen er twee speciale All Star-skins uit voor Overwatch, Genji en Tracer waren toen de gelukkigen. Toen het evenement afgelopen was, werden de skins bovendien uit de in-game store gehaald waardoor ze exclusief zijn voor dat evenement. Dit jaar doet Blizzard hetzelfde alleen zijn het Lucio en Mercy die een unieke skin krijgen, die zijn echter niet goedkoop. Je kan tijdens het evenement echter extra Tokens verdienen aan de hand van extra drops.

Afbeelding voor artikel Overwatch: Verdien extra OWL Tokens tijdens All Star Event

De Overwatch community wilde graag extra Tokens om te kunnen sparen voor de unieke skins en daar heeft Blizzard gehoor aan gegeven. Tijdens de All Star games van 16 en 17 mei verdienen spelers het dubbele aantal Tokens door te kijken. Om die te kunnen claimen, moet je een Battle.net account hebben die gelinkt is aan Twitch.

Afbeelding voor artikel Overwatch: Verdien extra OWL Tokens tijdens All Star Event

De All Star games zijn ludieke games waarbij een divisie van de westkust het opneemt tegen een team uit de oostkust. Het is bedoeld als een intermezzo tussen Stage 2 en 3 en we kennen het fenomeen al van andere games zoals Rainbow 6: Siege en League of Legends. Check hier wie er in de respectievelijke teams zitten en lees ook al wie Stage 2 heeft gewonnen van de Overwatch League, de finale ging tussen Vancouver Titans en San Francisco Shock.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1107 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.