Cover-afbeelding

Battlefield Operation Firestorm voorlopig niet free to play

DICE en EA brengen snel Operation Firestorm uit voor Battlefield V, de battle royalemode wordt echter deel van de game en geen free to play-versie.

Operation Firestorm is battle royale op de manier die Battlefield V hem interpreteert, kortom met grote maps, voertuigen en tragere gameplay dan we kennen uit andere games uit het br-genre. Lees hier alles over de enorme map Halvoy en hier alles over de gamemode zelf.

Afbeelding voor artikel Battlefield Operation Firestorm voorlopig niet free to play

Battle royalegames zijn echter deels zo populair geworden dankzij de free to play-invulling die de ontwikkelaars eraan geven. Epic Games' Fortnite bijvoorbeeld of Apex Legends van Respawn (en EA) vragen vooraf geen geld, maar verdienen aan de in-game battle pass die spelers kunnen kopen voor extraatjes zoals skins.

Afbeelding voor artikel Battlefield Operation Firestorm voorlopig niet free to play

Firestorm wordt voorlopig geen ftp-mode en komt gewoon uit als add-on van de basegame Battlefield V. Volgens vg247 zei John Stanley, senior designer bij Criterion Games er het volgende over: “Momenteel is het heel belangrijk dat Operation Firestorm uitkomt als een deel van Battlefield V. Zo wordt de experience die je in OF opdoet overgezet naar je Tides of War-vooruitgang, dat is net zo bij wapens en voertuigen die je in OF gebruikt.”

Operation Firestorm komt op 25 maart uit en is beschikbaar voor iedereen die Battlefield V in huis heeft.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1073 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.