Cover-afbeelding

Nordin Amrabat zit in het FIFA TOTS uit de Saudi League

Het FIFA 19 Ultimate Team of the Season van de Saudi League heeft een oude bekende in de gelederen, Nordin Amrabat heeft een blauwe kaart verdiend.

Als rechtsmidden maakte de Marrokaanse international furore op de Saudi Arabische velden, dat heeft hem een TOTS-kaart opgeleverd met mooie stats. Amrabat kennen we nog van zijn tijd op de Nederlandse velden, laatst voor Feyenoord. Nu speelt de behendige buitenspeler voor Al Nassr en is hij bij de besten van de competitie.

Afbeelding voor artikel Nordin Amrabat zit in het FIFA TOTS uit de Saudi League

De rechtsmidden heeft een 87-rated kaart verdient en schittert vooral in zijn snelheid en passing 88, ook kan hij goed dribbelen 87 en schiet hij met scherp 85. Zijn fysiek is op 83 gezet en verdedigen op 70, kortom Nordin Amrabat heeft topstats op de rechterflank.

De overige spelers uit het Saudi League Team of the Season kennen we niet zo goed, maar de besten van het team zijn Hamdallah 91, Tawamba 88, Petros 87 en Al Buraik 85. Check hier al het EFL TOTS en het Premier League TOTS, eerder werd het Community Team of the Season al bekendgemaakt met een aantal Eredivisie-spelers erin.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1131 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.