Cover-afbeelding

NICKMERCS voegt zich bij illuster rijtje streamers

NICKMERCS van FaZe Clan heeft een indrukwekkende mijlpaal gehaald, hij is de twaalfde streamer die meer dan 3 miljoen volgers heeft.

Drie miljoen Twitch-volgers

Nick 'NICKMERCS' Kolcheff heeft zich in een illuster rijtje streamers gevoegd als twaalfde die de mijlpaal van drie miljoen volgers op Twitch heeft gehaald. De Fortnite-streamer haalde een knappe 320,000 extra volgers in slechts vier maanden wat er voor zorgde dat hij de drie miljoen haalde in september.

De 28-jarige streamer haalde een groot deel van zijn core fanbase uit zijn Call of Duty-tijdperk waar hij de MFAM bouwde. Die loyale fans zorgden ervoor dat hij meer dan 2 miljoen volgers kreeg op alle platforms, inclusief YouTube dus. Zoals zo veel streamers deden, maakte ook NICKMERCS de transitie naar Fortnite en dat heeft hem duidelijk geen windeieren gelegd.

Nick Kolcheff maakte indruk op de Fortnite-community omdat hij knappe prestaties neerzette terwijl hij een controller gebruikt. De overige streamers met meer dan 3 miljoen volgers op Twitch zijn: Ninja, TSM Myth, Tfue, Shroud, dakotaz, TimTheTatman, summit1g, TSM_Daequan, drdisrespect, DrLupo, Pokimane, Syndicate, imaqtpie, Sodapoppin, loltyler1, nightblue3, SypherPK, LIRIK en Alanzoka.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.