Cover-afbeelding

Modern Warfare: Infinity Ward over microtransacties

Modern Warfare-ontwikkelaar Infinity Ward heeft de community gerustgesteld door in te gaan op de geruchten over microtransacties in de nieuwe Call of Duty, “We hear you”.

Dus, worden we wel of niet uitgemolken?

De Call of Duty community is vocaal over de mogelijke microtransacties die in Modern Warfare gaan komen, nu is Infinity Ward's communicatiemanager, Ashton Williams, daarop ingegaan. Eerder werd naar buiten gebracht dat er geen nieuws zou komen tot de release van de game, maar dat lijkt toch anders te gaan.

modern warfare infinity ward call of duty

Ashton Williams bracht een kort statement naar buiten: “Wees alstublieft geduldig. We horen jullie. We zullen meer bekendmaken dichter bij de launch. We zullen meer naar buiten brengen wanneer wij daar klaar voor zijn. Dank jullie wel!”

Kortom, Williams gaf niets weg van mogelijke microtransacties in de game en waar die voor zouden zijn. De angst leeft bij de community dat er na aankoop van de hoofdgame nog meer geld in Modern Warfare gestoken moet worden om te kunnen spelen.

call of duty modern warfare

Call of Duty: Modern Warfare komt op 25 oktober 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC en ondersteund crossplay tussen platforms. Eerder legde een ontwikkelaar al uit hoe de aim assist-functie zal werken in multiplayer.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.