Cover-afbeelding

Mid Season Invitational 2019 gaat door in Vietnam en Taiwan

De internationale League of Legendscompetitie, MSI, wordt op drie verschillende locaties gespeeld, Ho Chi Minh, Hanoi en de knockoutfase in Taipei, Taiwan.

De locaties voor de aankomende Mid Season Invitational zijn bekendgemaakt, het eerste League of Legendstoernooi van dit seizoen gaat door in Vietnam en Taiwan. De voorbereidende rondes vinden plaats in Vietnam en de knockoutfase wordt in Taiwan afgewerkt.

Afbeelding voor artikel Mid Season Invitational 2019 gaat door in Vietnam en Taiwan

Het MSI is de eerste kans van het seizoen waar League of Legendsteams zich internationaal kunnen laten zien, afgelopen jaar won het Chinese Royal Never Give Up door het Koreaanse Kingzone DragonX te verslaan in de finale.

Dit jaar reist het circus af naar Azië, de play-in-fase wordt in Ho Chi Minh City gespeeld oftewel de hoofdstad van Vietnam. Daarna begint de groepsfase die in Hanoi doorgaat, daar wordt bepaald welke teams doorstoten naar de knockoutfase van het toernooi. Die knockoutfase wordt dan in Taipei, de hoofdstad van Taiwan, gehouden.

Afbeelding voor artikel Mid Season Invitational 2019 gaat door in Vietnam en Taiwan

Kaartverkoop begint op 25 maart en een tweede golf start begin april, de competitie zelf gaat op 1 mei van start met de play-in-fase.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1073 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.