Cover-afbeelding

League of Legends: unieke champion Shaco krijgt rework

De unieke League of Legends champion Shaco krijgt een rework die volgens sommige spelers te sterk is voor de assassin. De onzichtbare clown heeft unieke mechanics.

Shaco's early game buff

Shaco heeft al een tijd geen aandacht gekregen van Riot Games of het balanceringsteam dat aan League of Legends werkt. De champion heeft zulke unieke gameplay mechanics en wordt zo goed als nooit competitief gespeeld (ook in solo queue zie je de champ weinig) dat daar iets aan wordt gedaan. De angst is nu echter dat Shaco onstopbaar wordt in de meta.

shaco league of legends rework guide jungle path worlds 2019

Azubuike 'AzuBK' Ndefo-Dahl  onthulde de komende plannen voor Shaco, via Twitter liet hij weten dat hij de aanpassingen mogelijk 'te sterk' vindt. Het doel is namelijk om de early game van de clown uit je nachtmerries op te krikken én om de opties voor de speler om AD en AP te gaan, te vergroten. Lees hier de aanpassingen die mogelijk worden doorgevoerd in de volgende patch:

Zoals je kan zien wordt de kracht van de jungler een stuk groter en spelers uiten hun bedenkingen al via antwoorden op de tweet. De volgende League of Legendspatch wordt die van Worlds en gaat live op 24 september.

shaco league of legends guide rework worlds lec lcs 1

Lees hier alles over Faker's standbeeldje, de reworks van Sylas of de laatste Teamfight Tactics-ontwikkelingen.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.