Cover-afbeelding

League of Legends: Sylas reworks komen eraan

Riot Games probeert Sylas the Unshackled te balanceren en dat gaat met horten en stoten. Eén van de nieuwere champions moet minder sustain hebben in zijn kit, anders is hij te sterk.

Sylas the Unshackled is een AP Bruiser die zowel in de toplane als in de midlane gespeeld kan worden. Zijn kit is best uitvoerig met een dash, heal en extreem sterke waveclear, bovendien steelt hij een ultimate van een tegenstander waardoor hij opvallend flexibel is in elke teamcompositie. Dat is trouwens ook qua 'build' zo aangezien je hem indien nodig als tank kan bouwen. 

Afbeelding voor artikel League of Legends: Sylas reworks komen eraan

De laatste patch nerfde Sylas zo hard dat zijn winrate met 41% daalde, éénenveertig procent, dat is ongekend hoog. Daarom heeft Riot Games besloten om hem weer wat kracht terug te geven zodat hij niet alleen in pro play maar ook in solo queue een speelbaar personage blijft.

Concreet wordt de damage nerf op zijn Q, zijn voornaamste waveclear tool, teruggedraait en wordt de damage aan minions verlaagd van 70% naar 50%. Zijn E, Abscond/Abduct krijgt wel een nerf, zijn schild dat hij er van krijgt, vervalt.

Check hier alles over Riot Games nieuwe game, Teamfight Tactics en heb je de nieuwe champion Quiyana al bekeken ?

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.