Cover-afbeelding

League of Legends: Perkz “Rift Rivals moet afgeschaft worden”

De kersverse winnaar van MSI 2019, G2 esports' Perkz, vindt dat Rift Rival afgeschaft moet worden. De ADC vertelde dat op Twitch in zijn eigen stream.

Luka 'Perkz' Perkovic vindt Rift Rivals een zinloze competitie en wil dat Riot Games die afschaft. “Rift Rivals kan me eerlijk gezegd niets schelen”, begint de Kroaat op zijn livestream, “ik vind dat zo een toernooi geen plaats heeft in een overvol seizoen. Als het aan mij ligt schaft Riot Games Rift Rivals af. Dat we naar Amerika moeten vliegen is nog erger, vooral in een situatie waar we al zo veel moeten vliegen.”

Afbeelding voor artikel League of Legends: Perkz “Rift Rivals moet afgeschaft worden”

Het lijkt het hem dus vooral te gaan over het drukke programma waar de beste esporters in worden gegooid. G2 esports won afgelopen maand nog het eerste internationale kampioenschap van het jaar, Mid Season Invitational 2019, van Team Liquid. Ook Rift Rivals gaat tussen de twee zelfde esportsorganisaties.

Rift Rivals levert een team bovendien vrij weinig op, behalve dat je kan opscheppen bij je vrienden uit NA. League of Legends fans kunnen zich echter opmaken voor de rivalencompetitie op 27 juni.

Lees hier waarom Riot Games de oneshot-champions belangrijk vindt in de meta en check ook alles over de hotfix die Yuumi beter moet maken.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1131 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.