Cover-afbeelding

League of Legends met grote patch na Mid Season Invitational

Riot Games heeft voor League of Legends een grote patch aangekondigd na het Mid Season Invitational-toernooi, onder andere Zac en Aatrox worden herwerkt.

League of Legends krijgt een grote patch na het Mid Season Invitational-toernooi dat in Vietnam en Taiwan doorgaat. Traditiegetrouw voert Riot Games een flinke patch door na het openingstoernooi van de internationale competitie.

Afbeelding voor artikel League of Legends met grote patch na Mid Season Invitational

Patches 9.9 en 9.10 werden via de gameplay-ontwerper, Mark 'Scruffy' Yeter, bekendgemaakt. Hij stelde dat zowel Zac als Aatrox een grote verandering tegemoet kunnen zien. Het dossier Aatrox blijkt al langer een pijnpunt voor de ontwikkelaars van Riot Games, na zijn complete rework van afgelopen jaar, blijven er nerfs en aanpassingen komen die de champion toch niet brengen waar de ontwikkelaar hem wil zien.

Afbeelding voor artikel League of Legends met grote patch na Mid Season Invitational

De toplaner was na zijn rework zo sterk dat hij op drie posities kon worden geflext, toplane, jungle en midlane. Daarna werd hij generft door zijn dubbele Umbral Dash weg te halen en zijn ultimate aan te passen, maar dat bleek niet genoeg. Het grootste probleem is momenteel dat de champion in professionele games niet te counteren is, maar dat hij in solo queue juist ietwat kracht mist.

Afbeelding voor artikel League of Legends met grote patch na Mid Season Invitational

Dan Zac, fans van de ultieme spelmaker en tank in de jungle kunnen zich verheugen op een rework van zijn ultimate. Veel extra informatie werd niet gegeven, maar het gaat om buffs dus Zac-spelers kunnen alleen maar hopen.

Voordat de patches live gaan kan je hier nog onze Aatrox guide checken en domineren in de toplane, lees ook alles over het Mid Seaon Invitational dat in Vietnam en Taiwan doorgaat.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1107 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.