Laatste speeldag wordt beslissend ESL Dutch CS:GO

De laatste speeldag van het ESL Dutch Winter Championship 2018 CS:GO gaat morgen van start en vooral de strijd om plek vier wordt spannend.

We kunnen met enige zekerheid wel zeggen dat Avenue esports, Profiteurs is overgestapt naar de organisatie en heeft zijn naam aangepast, als nummer één eindigt. Met 15 punten en één verlies tot nog toe maakt van dit team een kracht om rekening mee te houden.

De nummers twee en drie zijn mCon esports en Vae Victis, beide teams staan op 10 punten en speelden tevens een game minder. Vae Victis opent de avond om 20:00 met een game tegen Vengeful Goose terwijl mCon daarna in actie komt tegen REXO Gaming. Die wedstrijd wordt belangrijk, REXO zal namelijk willen winnen om op gelijke hoogte te komen met Vae Victis in de stand.

De laatste game gaat tussen de Stroopwafel Shooters en AETAS Esports, dat is een game voor de Stroopwafel Shooters om nog kans te maken op een top vier-klassering. Als Rexo Gaming verliest en Stroopwafel wint, dan komen beide teams op gelijke hoogte.

Kortom niets is al gespeeld op de laatste speeldag van het ESL Dutch Winter Championship Counter-Strike: Global Offensive.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke781 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.