Rastakhan's Rumble brengt Overkill en Rumble Run

Blizzard onthulde de nieuwste Hearthstone’s uitbreiding, Rastakhan’s Rumble en introduceert Overkill en de nieuwe solo mode, Rumble Run. Ook werden er al negentien kaarten onthuld, deze vonden wij interessant.

De uitbreiding focust op de koning van Zandalari en de leider van het grote trollen leger, Rastakhan. Met de stammen van Azeroth als getuige organiseert Rastakhan een wonderschone en brutale viering, bekend als Rastakhan’s Rumble.

Momenteel zijn er, van de 135 kaarten uit de uitbreiding, negentien onthuld. Waaronder twee van de negen legendarische: Hir’eek, the Bat en Shirvallah, the Tiger.

Hir’eek, the Bat

Hir’eek kan tot zeven 1/1 minions spawnen en kost acht mana. Hij kan het beste worden gebruikt in samenwerking met een buff-kaart of in een token deck, Druid iemand?

Shirvallah, the Tiger

Shirvallah, the Tiger, kost een gierende 25 mana met 7/5 stats, deze wordt goedkoper naarmate je meer spells gebruikt in de game. Shirvallah was tijdens het ontwerpen eerst een 30 mana kostend 9/7 beast. Maar dit werd aangepast omdat ze in combinatie met Holy Wrath in een keer 30 damage zou kunnen doen.

Overkill

Met de komst van Rastakhan’s Rumble komt ook een nieuw mechanisme naar Blizzard's online card game: Overkill. Kaarten met Overkill krijgen een extra effect wanneer er te veel damage wordt gedaan, bij Sul’thraze mag je dan nogmaals aanvallen.

Rumble Run

Ook zal de nieuwe uitbreiding een solo mode introduceren die spelers de optie geeft om te kiezen uit drie willekeurige kampioenen. Aan het begin van de game staat de kampioen op het bord met een ‘shrine’ die hem een speciale boost toekent. Spelers kunnen spells en minions toevoegen aan hun deck terwijl ze verdergaan in Rumble Run.

Op 4 december wordt de uitbreiding van Hearthstone uitgebracht, naarmate de releasedag dichterbij komt zullen er meer kaarten bekendgemaakt worden, hier kan je de lijst zien.

  • Sam

    Sam95 artikelen

    Esports noob tweede klas. Fortnite en Tom Clancy dilettant.