Hearthstone's nieuwe seizoen is het Year of the Dragon

Klassieke kaarten worden uit de rotatie gehaald en nieuwe uitbreidingen worden aangekondigd nu het Year of the Raven is afgelopen.

Drie kaartensets worden uit de Standard-rotatie gehaald om plaats te maken voor de nieuwe uitbreidingen, het gaat om: Journey to Un'Goro, Knights of the Frozen Throne en Kobolds & Katacombs. Dat kenmerkt het begin van de Year of the Dragon, aldus een blogpost van Blizzard .

Odd? Even? Gewoon spelen!

De community zal tevreden zijn met het nieuws dat de Odd- en Even-decks gaan verdwijnen, Genn Greymanbe en Baku Mooneater worden namelijk eerder dan verwacht uit Standard gehaald. Zoals gebruikelijk krijgen spelers de waarde van alle kaarten die verdwijnen, zonder te disenchanten, in dust terug.

Bovendien kondigde Blizzard aan dat de Arena-kaarten niet alleen maar uit Standard gaan komen, Wild-fans kunnen hun hart dus ophalen.

De komende uitbreiding is ingepland voor april en zal meer inzetten op solo-avonturen én story telling. Het team achter het online kaartenspel wil de lore en wereld achter Hearthstone gaan uitbreiden.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke978 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.