Halve finalisten Rainbow 6: Siege Dutch Championship bekend

Het zit er bijna op, het ESL Rainbow Six: Siege Benelux Winter Championship begon in september en gaat de halve finale in. De halve finalisten zijn bekend en zullen tegen elkaar strijden tijdens Bright Day 2018.

De vier teams die door gaan naar de halve finale zijn: Trust Gaming, DEMISE, OG SQUAD en Flash Point Esports R6. Trust Gaming was tijdens de groepsfase ongeslagen en heeft alle zeven wedstrijden gewonnen. Ze maken een grote kans om als winnaars uit de bus te komen, maar tijd zal het leren.

Trust wordt namelijk nauw gevolgd door DEMISE, het ‘oudste’ team in de top vier, dat slechts een wedstrijd verloor. En wel verloren van Trust. We gaan zien hoe deze titanen zich staande houden.

Volgende keer beter

OG SQUAD en Flash Point Esports R6 hebben MnM Gaming BLX, Cryptick Gaming, Free Gains en Diversity Gaming achter zich gelaten. Diversity, als team die geen een wedstrijd heeft gewonnen, eindigt op de laatste plaats. En Free Gains, met maar een enkele overwinning, is er ook uitgeknikkerd. Cryptick en MnM Gaming hebben het net niet gered om mee te doen aan de halve finale, volgende keer beter.

De halve finales zullen dus tussen gaan tussen Trust, DEMISE, OG SQUAD en Flash Point. Wil jij het zien? De tickets voor de halve finale en finale zijn uitverkocht, maar je kan het altijd live volgen via de Twitch van ESL.

  • Sam

    Sam95 artikelen

    Esports noob tweede klas. Fortnite en Tom Clancy dilettant.