De groepen voor Worlds zijn volledig na de Play-In Stage

De laatste vier deelnemers aan het hoofdtoernooi hebben zich geplaatst en G2 zit er bij.

De afgelopen week hebben twaalf teams gestreden voor een plekje in de groepsfase van League of Legends Worlds 2018. Vier teams hebben zich naar de groepsfase gespeeld die op woensdag 10 oktober van start gaat.

Europa sterk vertegenwoordigd!

G2 esports heeft zich als derde Europese team gekwalificeerd en komt terecht in groep A met Afreeca Freecs, Flash Wolves en Phong Vu Buffalo. Het Spaanse team komt op woensdag in actie tegen de favoriet uit die groep, Afreeca Freecs.

In groep B verwelkomen Royal Never Give Up, Gen.G en Team Vitality het gekwalificeerde Cloud9. Ook het Europese Team Vitality speelt op woensdag, zij het tegen Gen.G.

Edward Gaming kwam als winnaar uit de Play-In en mag zich bij groep C voegen. Kt Rolster, Team Liquid en MAD Team vervolledigen die groep. In de laatste groep sluit G-Rex zich aan bij Fnatic, Invictus Gaming en 100 Thieves.

Voorspel en win

Woensdag gaat het toernooi verder met de opening van de groepsfase, daar neemt elk team het in een best-of-five format op tegen elkaar. Vergeet niet dat Worlds Pick 'Em live is en dat je prijzen kan winnen als je voorspelt wie er uit de groepsfase doorgaat naar de Knockout-ronde. Bekijk het speelschema hier .

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1062 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.