Cover-afbeelding

Fortnite: Update v9.30 met Chug Splash en Boom Bow naar de vault

Fortnite Update v9.30 introduceert de Chug Splash en brengt de Boom Bow naar de vault en gaat ook bugs en issues oplossen.

Het Chug Splash item is een throwable die een vloeistof uitstoot bij impact volgens de patch notes. Teamgenoten die in de vloeistof stappen of er door geraakt worden, krijgen 20 health points of een schild als hun levenspunten nog vol zijn. Ook tegenstanders krijgen een heal van de Chug Splash wat het toch een tactisch item kan maken.

Afbeelding voor artikel Fortnite: Update v9.30 met Chug Splash en Boom Bow naar de vault

Daarnaast wordt het Boom Bow-item in de vault gestopt zoals gebruikelijk is bij een update. De boog die een explosief afvuurt wordt voor onbepaalde tijd uit de rotatie gehaald. Behalve die vault komt er een nieuwe spelmode in de game, Prop Hunt. Spelers vermommen zich als een accessoire en moeten ongezien blijven voor de zoeker.

Check hier alvast het volgende Event dat Epic Games in petto heeft , het gaat om een crossover tussen Fortnite en Stranger Things. Ook werd er tijdens de laatste patch een Proximity Grenade Launcher aan de game toegevoegd, daar lees je hier alles over . Check ook al hoe Airwaks en RL Grime het Fortnite Pro Am-toernooi wonnen.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.