Cover-afbeelding

Fortnite S7 introduceert drie nieuwe locaties

Na weken van speculatie, fan-theorieën en teasers is Fortnite Season 7 gearriveerd. Epic Games bracht een releasevideo uit waarin de nieuwe gameplayelementen worden getoond, maar er zijn ook nieuwe locaties om te looten.

Voordat seizoen zeven uitgebracht werd zagen spelers al een enorme ijsberg afdrijven richting het Zuid-Westen van de map. Nu is die aangekomen en met de berg, drie nieuwe locaties.

Frosty Flights, Polar Peak en Happy Hamlet hebben allemaal een op de winter geïnspireerde setting rondom de ijsberg-regio, die Iceberg heet. De minimap is geupdatet met de nieuwe locaties, we verwachten dat je op Frosty Flights bovendien op zoek kan naar een vliegtuig, één van de nieuwigheden in seizoen zeven.

Afbeelding voor artikel Fortnite S7 introduceert drie nieuwe locaties

Naast de map-locaties zijn er ook nieuwe items zoals de Zipline, dat item hang je tussen twee punten en is te gebruiken door iedereen in de buurt. Er zijn ook een heleboel extra cosmetics waaronder de nieuwe weapon wraps, dat zijn eigenlijk wapenskins die je ook voor voertuigen kan hebben.

Tot slot nemen we afscheid van een aantal wapens en items uit de oudere seizoenen. Double Barrel Shotgun, Chillers en de Shockwave Grenade zijn allemaal verbannen naar de Vault, waar alle oude items in verdwijnen als ze uit de game worden gehaald.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1107 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.