Cover-afbeelding

Fortnite Pro Am gewonnen door RL Grime en Airwaks

Het duo wint de Fortnite Pro Am-competitie en sleept drie miljoen dollar in de wacht. RL Grime en Airwaks besluiten met een knappe overwinning het 2019 Fortnite Summer Block Party.

In California in de Verenigde Staten werd de tweede Fortnite Pro Am-competitie gehouden, twitch-sterren en beroemdheden nemen het samen tegen andere duo's op voor de titel en een mooie geldprijs. Het gaat om zo'n drie miljoen dollar en de prestigieuze 'Golden Pickaxe', oftewel een gouden pikhouweel.

Afbeelding voor artikel Fortnite Pro Am gewonnen door RL Grime en Airwaks

RL Grime en Airwacks wisten voor teams met onder meer Tyler 'Ninja' Blevins, Dennis ‘Cloak’ Lepore en Aydan 'Aydan' Conrad. Dankzij de overwinning nemen ze van de totale prijzenpot zo'n één miljoen dollar mee naar een liefdadigheid naar eigen keuze. Komend weekend is het de laatste kwalificatieronde voor de Fortnite World Cup Qualifiers.

Check hier alvast het volgende Event dat Epic Games in petto heeft , het gaat om een crossover tussen Fortnite en Stranger Things. Ook werd er tijdens de laatste patch een Proximity Grenade Launcher aan de game toegevoegd, daar lees je hier alles over .

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.