Cover-afbeelding

Fortnite krijgt Drum Gun-nerf en Tactical Assault Rifle

Patch 9.01 is de eerste van seizoen 9 en brengt welkome nerfs naar Fortnite voor de Drum Gun en introduceert de Tactical Assault Rifle.

De nieuwe Tactical Assault Rifle werd eerder al onthuld via een lek en wordt in de komende patch in de game gestopt. Volgens de beschrijving van Epic Games is het “de ideale optie op de korte afstand”. De TAR is beschikbaar in Rare, Epic en Legendary-variaties en kan je vinden in Chests, Supply Drops, Floor Loot en Vending Machines.

De stats van het wapen zijn indrukwekkend met 22 tot 24 damage, een magazijn van dertig kogels en een headshot multiplier van 1,75.

Afbeelding voor artikel Fortnite krijgt Drum Gun-nerf en Tactical Assault Rifle

Naast het nieuwe wapen zijn er een paar nerfs doorgevoerd aan onder meer The Baller en de Drum Gun. De Baller wordt weer verlaagd in health, ditmaal van 200 naar 150, zodat het niet te frustrerend aanvoelt om het voertuig tegen te komen in je games. Ook is de damage van de Drum Gun verlaagd van 26-27 naar 22-23 ten slotte is de Compact SMG naar de Vault gestuurd.

Afbeelding voor artikel Fortnite krijgt Drum Gun-nerf en Tactical Assault Rifle

Naast de aanpassingen aan de items, heeft Epic Games ook de nieuwe Slipstream veranderd. Dat is een manier om je snel over de map te verplaatsen zonder een voertuig nodig te hebben. Er worden nu een aantal aanpassingen aan gedaan, waaronder dat ze verdwijnen in de vijfde fase van de storm zodat spelers er niet in worden gezogen en uit de cirkel worden geslingerd.

Lees hier alles over de Undo Purchase-knop waarmee je een aankoop kan annuleren en lees ook al waarom sommige spelers een gratis Glider kregen.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1095 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.