Cover-afbeelding

Fortnite: John Wick-set is gelekt en komt in Season 9

Dataminers bevestigden de geruchten dat er een John Wick-set naar Fortnite komt in Season 9, het huidige seizoen.

Na de laatste patch, waarbij de Drum Gun werd generfd en het nieuwe Tactical Rifle werd geïntroduceerd, ontdekten dataminers dat er daadwerkelijk een John Wick-set naar Fortnite komt. Veel spelers vinden dat The Reaper als skin de mosterd bij de actieheld heeft gehaald, maar Epic Games komt dus met een officiële skin.

Er wordt nu gedacht dat er een soort samenwerking komt rondom de release van John Wick 3: Parabellum en Fortnite, zoals die er al was met Avengers: Endgame. De afbeelding die dataminer @FNBRHQ al lekte, lijkt sprekend op de huurmoordenaar uit de films, meer dan The Reaper in ieder geval. Behalve de skin, kan je ook één van de Gold Coins uit de John Wick-films als backbling gebruiken. Het is nog onduidelijk of er andere cosmetische upgrades bij de toevoeging gaan horen.

Wel wordt verwacht dat er een in-game-evenement wordt uitgebracht zoals Fortnite: Endgame, het lijkt er namelijk op dat John Wicks huis aan de Fortnite map werd toegevoegd bij Paradise Palms. Op 17 mei komt de film uit in de Verenigde Staten, Epic Games onthulde nog niet wanneer een evenement live zou gaan. 

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.