Cover-afbeelding

Fortnite 7.10 houdt de winterdagen interessant

Met onder meer 14 days of Fortnite en verschillende Limited Time Modes maakt Epic Games de feestdagen interessant.

We zien het wel vaker bij games, maar ook Fortnite krijgt een speciaal winterevenement. We hadden het al eerder over 14 days of Fortnite, maar de 7.10-update heeft nog meer in petto voor de community.

Afbeelding voor artikel Fortnite 7.10 houdt de winterdagen interessant

De heavy Assault Rifle is verzwakt als je zonder te mikken schiet, bovendien is de accuraatheid van het wapen verlaagd. Je raakt je doelwitten dus moeilijker waardoor je DPS (damage per second) omlaag gaat als je niet zo goed bent in mikken.

Ook de damage die je krijgt wanneer je uit een X-4 Stormwing Plane wordt geschoten gaat omhoog van 25 naar 50. Dat zal met open armen worden ontvangen door de community, vlak na de introductie van seizoen 7 werd Epic Games zwaar bekritiseerd op de vliegtuigen. Die zouden te sterk zijn en je kreeg geen damage als je werd neergeschoten uit de lucht.

Afbeelding voor artikel Fortnite 7.10 houdt de winterdagen interessant

Epic Games wordt aangeklaagd wegens het gebruik van dansjes in de emotes, waar niet voor betaald werd. Daarnaast zijn belangrijke influencers, zoals Ninja, ontevreden over de aanpak van Winter Royale, dat resulteerde in het opbergen van de Infinity Blade in de Vault.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1073 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.