Cover-afbeelding

Fortnite: Horde Rush Limited Time Mode gelekt met challenges

Dataminers hebben de nieuwe Limited Time Mode voor Fortnite ontdekt, Horde Rush. Een mode waarbij spelers zich een baan door hordes van zombies moeten vechten.

Horde Rush lijkt ergens op de zombie-modes uit Call of Duty-games, de nieuwe Modern Warfare heeft er geen, met vier spelers die over de map rennen en punten scoren door zombies uit te schakelen. Volgens dataminet FortTory krijgen spelers steeds betere loot chests naarmate de game vordert en is er een soort eindbaas te verslaan op het einde.

De dataminer onthulde ook al geluidsfiles die kunnen wijzen op verschillende types van vijanden, grote en kleine. Een andere dataminer, Lucas7Yoshi, bracht trouwens al een lijst van challenges uit die bij het Event gaan horen en je cosmetische upgrades kunnen opleveren.

Check hier alles over het nieuwste Storm Flip-item dat spelers de storm laat manipuleren en ook werd de kwalificatie van de Fortnite World Cup uitgesteld nadat Tfue en Cloak onder meer klaagden. Ook is er vanavond weer een Friday Fortnite-competitie, lees hier hoe FaZe Banks dat gedaan kreeg.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1131 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.